Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19934
Назва: | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства |
Автори: | Дейниченко, Григорій Вікторович Золотухіна, Інна Василівна Горєлков, Дмитро Вікторович Червоний, Віталій Миколайович |
Ключові слова: | техніка;процес обслуговування;устаткування готельно-ресторанних закладів;обладнання готельно-ресторанних закладів;якість обслуговування;обладнання |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Горєлков Д. В., Червоний В. М. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: опорн. консп. лек. для студ. напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" усіх форм навчання; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 152 с. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчення дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" передбачає набуття студентами теоретичних знань і практичних навичок з питань оснащення закладів готельно-ресторанного господарства сучасною технікою, що сприятиме прискоренню та підвищенню якості процесу обслуговування, створення комфортного внутрішнього середовища. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19934 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ustatkuvannya_zakladiv_hth_HRS_2013.pdf | 15.47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.