Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19934
Назва: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Горєлков, Дмитро Вікторович
Червоний, Віталій Миколайович
Ключові слова: техніка;процес обслуговування;устаткування готельно-ресторанних закладів;обладнання готельно-ресторанних закладів;якість обслуговування;обладнання
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Горєлков Д. В., Червоний В. М. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: опорн. консп. лек. для студ. напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" усіх форм навчання; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 152 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчення дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" передбачає набуття студентами теоретичних знань і практичних навичок з питань оснащення закладів готельно-ресторанного господарства сучасною технікою, що сприятиме прискоренню та підвищенню якості процесу обслуговування, створення комфортного внутрішнього середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19934
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ustatkuvannya_zakladiv_hth_HRS_2013.pdf15.47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.