Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19934
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorЗолотухіна, Інна Василівна-
dc.contributor.authorГорєлков, Дмитро Вікторович-
dc.contributor.authorЧервоний, Віталій Миколайович-
dc.date.accessioned2023-01-09T12:28:14Z-
dc.date.available2023-01-09T12:28:14Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Горєлков Д. В., Червоний В. М. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: опорн. консп. лек. для студ. напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" усіх форм навчання; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 152 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19934-
dc.description.abstractВивчення дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" передбачає набуття студентами теоретичних знань і практичних навичок з питань оснащення закладів готельно-ресторанного господарства сучасною технікою, що сприятиме прискоренню та підвищенню якості процесу обслуговування, створення комфортного внутрішнього середовища.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectтехнікаuk_UA
dc.subjectпроцес обслуговуванняuk_UA
dc.subjectустаткування готельно-ресторанних закладівuk_UA
dc.subjectобладнання готельно-ресторанних закладівuk_UA
dc.subjectякість обслуговуванняuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.titleУстаткування закладів готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ustatkuvannya_zakladiv_hth_HRS_2013.pdf15.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.