Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19934
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Золотухіна, Інна Василівна | - |
dc.contributor.author | Горєлков, Дмитро Вікторович | - |
dc.contributor.author | Червоний, Віталій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-09T12:28:14Z | - |
dc.date.available | 2023-01-09T12:28:14Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Горєлков Д. В., Червоний В. М. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: опорн. консп. лек. для студ. напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" усіх форм навчання; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 152 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19934 | - |
dc.description.abstract | Вивчення дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" передбачає набуття студентами теоретичних знань і практичних навичок з питань оснащення закладів готельно-ресторанного господарства сучасною технікою, що сприятиме прискоренню та підвищенню якості процесу обслуговування, створення комфортного внутрішнього середовища. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | техніка | uk_UA |
dc.subject | процес обслуговування | uk_UA |
dc.subject | устаткування готельно-ресторанних закладів | uk_UA |
dc.subject | обладнання готельно-ресторанних закладів | uk_UA |
dc.subject | якість обслуговування | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.title | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ustatkuvannya_zakladiv_hth_HRS_2013.pdf | 15.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.