Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19934
Название: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Горєлков, Дмитро Вікторович
Червоний, Віталій Миколайович
Ключевые слова: техніка;процес обслуговування;устаткування готельно-ресторанних закладів;обладнання готельно-ресторанних закладів;якість обслуговування;обладнання
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Горєлков Д. В., Червоний В. М. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: опорн. консп. лек. для студ. напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" усіх форм навчання; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 152 с.
Краткий осмотр (реферат): Вивчення дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" передбачає набуття студентами теоретичних знань і практичних навичок з питань оснащення закладів готельно-ресторанного господарства сучасною технікою, що сприятиме прискоренню та підвищенню якості процесу обслуговування, створення комфортного внутрішнього середовища.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19934
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ustatkuvannya_zakladiv_hth_HRS_2013.pdf15.47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.