Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19934
Title: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Горєлков, Дмитро Вікторович
Червоний, Віталій Миколайович
Keywords: техніка;процес обслуговування;устаткування готельно-ресторанних закладів;обладнання готельно-ресторанних закладів;якість обслуговування;обладнання
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Горєлков Д. В., Червоний В. М. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: опорн. консп. лек. для студ. напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" усіх форм навчання; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 152 с.
Abstract: Вивчення дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" передбачає набуття студентами теоретичних знань і практичних навичок з питань оснащення закладів готельно-ресторанного господарства сучасною технікою, що сприятиме прискоренню та підвищенню якості процесу обслуговування, створення комфортного внутрішнього середовища.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19934
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ustatkuvannya_zakladiv_hth_HRS_2013.pdf15.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.