Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19932
Назва: Інтелектуальна власність
Автори: Дуб, Володимир Васильович
Мазняк, Захар Олександрович
Ключові слова: інтелектуальна власність;інтелектуальна діяльність;промислова власність;готельно-ресторанна справа;управління правами;правова охорона;патентна інформація;авторське право
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дуб В. В., Мазняк З. О. Інтелектуальна власність: метод. вказів. для самост. роботи з дисципліни для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"; Харк держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 22 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладення дисципліни є висвітлення ролі інтелектуальної діяльності у розвитку готельно-ресторанної справи, її місця в соц-економ. розвитку країни, а також забезпечення інтел-го і соц-го розвитку особитості шляхом навчання основам правових та економічних аспектів інтел. власності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19932
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
intelektualna_vlasnist_HRS_MV_2013.pdf166.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.