Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19932
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДуб, Володимир Васильович-
dc.contributor.authorМазняк, Захар Олександрович-
dc.date.accessioned2023-01-09T12:10:03Z-
dc.date.available2023-01-09T12:10:03Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДуб В. В., Мазняк З. О. Інтелектуальна власність: метод. вказів. для самост. роботи з дисципліни для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"; Харк держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 22 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19932-
dc.description.abstractМетою викладення дисципліни є висвітлення ролі інтелектуальної діяльності у розвитку готельно-ресторанної справи, її місця в соц-економ. розвитку країни, а також забезпечення інтел-го і соц-го розвитку особитості шляхом навчання основам правових та економічних аспектів інтел. власності.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectінтелектуальна власністьuk_UA
dc.subjectінтелектуальна діяльністьuk_UA
dc.subjectпромислова власністьuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectуправління правамиuk_UA
dc.subjectправова охоронаuk_UA
dc.subjectпатентна інформаціяuk_UA
dc.subjectавторське правоuk_UA
dc.titleІнтелектуальна власністьuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
intelektualna_vlasnist_HRS_MV_2013.pdf166.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.