Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19931
Название: | Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі |
Авторы: | Нєміріч, Олександра Володимирівна Самохвалова, Ольга Володимирівна Олійник, Світлана Георгіївна |
Ключевые слова: | хлібопекарне виробництво;фізико-хімічні основи;біотехнологічні основи;методичні вказівки |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Нєміріч О. В., Самохвалова О. В., Олійник С. Г. Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі: метод. вказ. для самост. вивч. дисц. для студ. освітньо-проф. рівня бакалавр за напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 62с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метод. вказівки допоможуть студентам в закріпленні теоретичних знань та практичних навичок з теоретичних основ технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19931 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
fizyko_khimichni_biotekhnolohichni_osnovy_KHTI_MV_2012.pdf | 673.37 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.