Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19931
Название: Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі
Авторы: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Ключевые слова: хлібопекарне виробництво;фізико-хімічні основи;біотехнологічні основи;методичні вказівки
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нєміріч О. В., Самохвалова О. В., Олійник С. Г. Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі: метод. вказ. для самост. вивч. дисц. для студ. освітньо-проф. рівня бакалавр за напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 62с.
Краткий осмотр (реферат): Метод. вказівки допоможуть студентам в закріпленні теоретичних знань та практичних навичок з теоретичних основ технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19931
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
fizyko_khimichni_biotekhnolohichni_osnovy_KHTI_MV_2012.pdf673.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.