Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19931
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНєміріч, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.date.accessioned2023-01-09T12:04:00Z-
dc.date.available2023-01-09T12:04:00Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationНєміріч О. В., Самохвалова О. В., Олійник С. Г. Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі: метод. вказ. для самост. вивч. дисц. для студ. освітньо-проф. рівня бакалавр за напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 62с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19931-
dc.description.abstractМетод. вказівки допоможуть студентам в закріпленні теоретичних знань та практичних навичок з теоретичних основ технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхлібопекарне виробництвоuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні основиuk_UA
dc.subjectбіотехнологічні основиuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.titleФізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fizyko_khimichni_biotekhnolohichni_osnovy_KHTI_MV_2012.pdf673.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.