Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19931
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нєміріч, Олександра Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-09T12:04:00Z | - |
dc.date.available | 2023-01-09T12:04:00Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Нєміріч О. В., Самохвалова О. В., Олійник С. Г. Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі: метод. вказ. для самост. вивч. дисц. для студ. освітньо-проф. рівня бакалавр за напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 62с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19931 | - |
dc.description.abstract | Метод. вказівки допоможуть студентам в закріпленні теоретичних знань та практичних навичок з теоретичних основ технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | хлібопекарне виробництво | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні основи | uk_UA |
dc.subject | біотехнологічні основи | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.title | Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fizyko_khimichni_biotekhnolohichni_osnovy_KHTI_MV_2012.pdf | 673.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.