Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19931
Title: | Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі |
Authors: | Нєміріч, Олександра Володимирівна Самохвалова, Ольга Володимирівна Олійник, Світлана Георгіївна |
Keywords: | хлібопекарне виробництво;фізико-хімічні основи;біотехнологічні основи;методичні вказівки |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Нєміріч О. В., Самохвалова О. В., Олійник С. Г. Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі: метод. вказ. для самост. вивч. дисц. для студ. освітньо-проф. рівня бакалавр за напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 62с. |
Abstract: | Метод. вказівки допоможуть студентам в закріпленні теоретичних знань та практичних навичок з теоретичних основ технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19931 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fizyko_khimichni_biotekhnolohichni_osnovy_KHTI_MV_2012.pdf | 673.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.