Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19931
Title: Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі
Authors: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Keywords: хлібопекарне виробництво;фізико-хімічні основи;біотехнологічні основи;методичні вказівки
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нєміріч О. В., Самохвалова О. В., Олійник С. Г. Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі: метод. вказ. для самост. вивч. дисц. для студ. освітньо-проф. рівня бакалавр за напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 62с.
Abstract: Метод. вказівки допоможуть студентам в закріпленні теоретичних знань та практичних навичок з теоретичних основ технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19931
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fizyko_khimichni_biotekhnolohichni_osnovy_KHTI_MV_2012.pdf673.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.