Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19928
Назва: | Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів |
Автори: | Лисюк, Галина Михайлівна Кучерук, Зіновія Іванівна Луньова, Олена Сергіївна |
Ключові слова: | хлібопекарське виробництво;кондитерське виробництво;макаронне виробництво;технологія харчових виробництв;сировина;харчові концентрати;лабораторний практикум |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Лисюк Г. М., Кучерук З. І., Луньова О. С. Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів: лабор. практ. для студ. освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр за професійним напрямом 6.0917 "Харчова технологія та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 52 с. |
Короткий огляд (реферат): | Видання лабор. практикуму "Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів" допоможе отримати практичні навички для самостійної практичної діяльності фахівця галузі, здатного оцінити вплив сировини на якість кінцевого продукту та забезпечити оптимальні умови її використання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19928 |
Розташовується у зібраннях: | Практикуми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
khimiya_tekhnolohiya_syrovyny_khti_LP_2010.pdf | 682.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.