Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19928
Назва: Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів
Автори: Лисюк, Галина Михайлівна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Луньова, Олена Сергіївна
Ключові слова: хлібопекарське виробництво;кондитерське виробництво;макаронне виробництво;технологія харчових виробництв;сировина;харчові концентрати;лабораторний практикум
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Лисюк Г. М., Кучерук З. І., Луньова О. С. Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів: лабор. практ. для студ. освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр за професійним напрямом 6.0917 "Харчова технологія та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 52 с.
Короткий огляд (реферат): Видання лабор. практикуму "Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів" допоможе отримати практичні навички для самостійної практичної діяльності фахівця галузі, здатного оцінити вплив сировини на якість кінцевого продукту та забезпечити оптимальні умови її використання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19928
Розташовується у зібраннях:Практикуми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
khimiya_tekhnolohiya_syrovyny_khti_LP_2010.pdf682.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.