Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19928
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorКучерук, Зіновія Іванівна-
dc.contributor.authorЛуньова, Олена Сергіївна-
dc.date.accessioned2023-01-09T11:36:04Z-
dc.date.available2023-01-09T11:36:04Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЛисюк Г. М., Кучерук З. І., Луньова О. С. Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів: лабор. практ. для студ. освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр за професійним напрямом 6.0917 "Харчова технологія та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19928-
dc.description.abstractВидання лабор. практикуму "Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів" допоможе отримати практичні навички для самостійної практичної діяльності фахівця галузі, здатного оцінити вплив сировини на якість кінцевого продукту та забезпечити оптимальні умови її використання.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхлібопекарське виробництвоuk_UA
dc.subjectкондитерське виробництвоuk_UA
dc.subjectмакаронне виробництвоuk_UA
dc.subjectтехнологія харчових виробництвuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectхарчові концентратиuk_UA
dc.subjectлабораторний практикумuk_UA
dc.titleХімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
khimiya_tekhnolohiya_syrovyny_khti_LP_2010.pdf682.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.