Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19928
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Кучерук, Зіновія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Луньова, Олена Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-09T11:36:04Z | - |
dc.date.available | 2023-01-09T11:36:04Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Лисюк Г. М., Кучерук З. І., Луньова О. С. Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів: лабор. практ. для студ. освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр за професійним напрямом 6.0917 "Харчова технологія та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 52 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19928 | - |
dc.description.abstract | Видання лабор. практикуму "Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів" допоможе отримати практичні навички для самостійної практичної діяльності фахівця галузі, здатного оцінити вплив сировини на якість кінцевого продукту та забезпечити оптимальні умови її використання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | хлібопекарське виробництво | uk_UA |
dc.subject | кондитерське виробництво | uk_UA |
dc.subject | макаронне виробництво | uk_UA |
dc.subject | технологія харчових виробництв | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | харчові концентрати | uk_UA |
dc.subject | лабораторний практикум | uk_UA |
dc.title | Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Практикуми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
khimiya_tekhnolohiya_syrovyny_khti_LP_2010.pdf | 682.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.