Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19928
Название: Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів
Авторы: Лисюк, Галина Михайлівна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Луньова, Олена Сергіївна
Ключевые слова: хлібопекарське виробництво;кондитерське виробництво;макаронне виробництво;технологія харчових виробництв;сировина;харчові концентрати;лабораторний практикум
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Лисюк Г. М., Кучерук З. І., Луньова О. С. Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів: лабор. практ. для студ. освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр за професійним напрямом 6.0917 "Харчова технологія та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 52 с.
Краткий осмотр (реферат): Видання лабор. практикуму "Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів" допоможе отримати практичні навички для самостійної практичної діяльності фахівця галузі, здатного оцінити вплив сировини на якість кінцевого продукту та забезпечити оптимальні умови її використання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19928
Располагается в коллекциях:Практикуми

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
khimiya_tekhnolohiya_syrovyny_khti_LP_2010.pdf682.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.