Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19928
Название: | Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів |
Авторы: | Лисюк, Галина Михайлівна Кучерук, Зіновія Іванівна Луньова, Олена Сергіївна |
Ключевые слова: | хлібопекарське виробництво;кондитерське виробництво;макаронне виробництво;технологія харчових виробництв;сировина;харчові концентрати;лабораторний практикум |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Лисюк Г. М., Кучерук З. І., Луньова О. С. Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів: лабор. практ. для студ. освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр за професійним напрямом 6.0917 "Харчова технологія та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 52 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Видання лабор. практикуму "Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів" допоможе отримати практичні навички для самостійної практичної діяльності фахівця галузі, здатного оцінити вплив сировини на якість кінцевого продукту та забезпечити оптимальні умови її використання. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19928 |
Располагается в коллекциях: | Практикуми |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
khimiya_tekhnolohiya_syrovyny_khti_LP_2010.pdf | 682.2 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.