Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19928
Title: Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів
Authors: Лисюк, Галина Михайлівна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Луньова, Олена Сергіївна
Keywords: хлібопекарське виробництво;кондитерське виробництво;макаронне виробництво;технологія харчових виробництв;сировина;харчові концентрати;лабораторний практикум
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лисюк Г. М., Кучерук З. І., Луньова О. С. Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів: лабор. практ. для студ. освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр за професійним напрямом 6.0917 "Харчова технологія та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 52 с.
Abstract: Видання лабор. практикуму "Хімія і технологія сировини хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництв і харчоконцентратів" допоможе отримати практичні навички для самостійної практичної діяльності фахівця галузі, здатного оцінити вплив сировини на якість кінцевого продукту та забезпечити оптимальні умови її використання.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19928
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
khimiya_tekhnolohiya_syrovyny_khti_LP_2010.pdf682.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.