Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19865
Назва: Виробництво органічної продукції в Україні як важлива складова якісних змін
Автори: Ренчинська, Є. А.
Науковий керівник : Голованова, Г. Є.
Дата публікації: 2015
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Ренчинська Є. А. Виробництво органічної продукції в Україні як важлива складова якісних змін. Вісник студентського наукового товариства. 2015. Вип. 1. С. 27-28.
Серія/номер: Вісник студентського наукового товариства;Вип. 1
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19865
Розташовується у зібраннях:Випуск 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnik SNT_ V. 1_2015-27-28.pdf602.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.