Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19865
Назва: | Виробництво органічної продукції в Україні як важлива складова якісних змін |
Автори: | Ренчинська, Є. А. |
Науковий керівник : | Голованова, Г. Є. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Ренчинська Є. А. Виробництво органічної продукції в Україні як важлива складова якісних змін. Вісник студентського наукового товариства. 2015. Вип. 1. С. 27-28. |
Серія/номер: | Вісник студентського наукового товариства;Вип. 1 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19865 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnik SNT_ V. 1_2015-27-28.pdf | 602.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.