Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19865
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorГолованова, Г. Є.-
dc.contributor.authorРенчинська, Є. А.-
dc.date.accessioned2023-01-05T13:15:06Z-
dc.date.available2023-01-05T13:15:06Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationРенчинська Є. А. Виробництво органічної продукції в Україні як важлива складова якісних змін. Вісник студентського наукового товариства. 2015. Вип. 1. С. 27-28.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19865-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник студентського наукового товариства;Вип. 1-
dc.titleВиробництво органічної продукції в Україні як важлива складова якісних змінuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnik SNT_ V. 1_2015-27-28.pdf602.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.