Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19815
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкачова, С.С.-
dc.date.accessioned2023-01-02T15:05:28Z-
dc.date.available2023-01-02T15:05:28Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТкачова С. С. Ресторанний бізнес: основні етапи становлення та розвитку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 510-519.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19815-
dc.description.abstractВизначено та охарактеризовано основні етапи становлення та розвитку світового та національного ресторанного бізнесу. У межах кожного етапу систематизовано найбільш значущі події та напрацювання, визначено ролі ресторанного бізнесу в суспільстві.uk_UA
dc.description.abstractKey stages in the development of world and national restaurant business are defined and characterized. The most significant events and achievements are systematized, the roles of the restaurant business in society are determined within each stage.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectетапи становленняuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectformation stagesuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectресторанный бизнесuk_UA
dc.subjectэтапы становленияuk_UA
dc.subjectразвитиеuk_UA
dc.titleРесторанний бізнес: основні етапи становлення та розвиткуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_2_73.pdf193.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.