Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19813
Назва: | Маркетингове дослідження факторів успіху закладів ресторанного господарства Харкова |
Автори: | Парцирна, Т.М. Афанасьєва, О.П. Бєліченко, В.Г. Джуглей, К.В. |
Ключові слова: | маркетингове дослідження;успіх;заклади ресторанного господарства;Харків;marketing research;success;restaurant establishments;Kharkiv;маркетинговое исследование;успех;заведения ресторанного хозяйства;Харьков |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Парцирна Т. М., Афанасьєва О. П., Бєліченко В. Г., Джуглей К. В. Маркетингове дослідження факторів успіху закладів ресторанного господарства Харкова. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 495-501. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто процес маркетингового дослідження факторів успіху
закладів ресторанного господарства Харкова, а саме: прийнятний рівень цін,
розважальні шоу-програми, широкий асортимент продукції, атмосфера
закладу, зручність розташування, проведення конкурсів, акцій рекламного
характеру. The process marketing research the factors of success is considered, namely, acceptable standard of prices, entertaining shows-programs, wide assortment of products, atmosphere of establishment, comfortable location, holding a competition, actions of publicity character, establishments the restaurant economy of Kharkov. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19813 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_2_71.pdf | 180.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.