Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19813
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Парцирна, Т.М. | - |
dc.contributor.author | Афанасьєва, О.П. | - |
dc.contributor.author | Бєліченко, В.Г. | - |
dc.contributor.author | Джуглей, К.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-02T14:46:35Z | - |
dc.date.available | 2023-01-02T14:46:35Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Парцирна Т. М., Афанасьєва О. П., Бєліченко В. Г., Джуглей К. В. Маркетингове дослідження факторів успіху закладів ресторанного господарства Харкова. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 495-501. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19813 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто процес маркетингового дослідження факторів успіху закладів ресторанного господарства Харкова, а саме: прийнятний рівень цін, розважальні шоу-програми, широкий асортимент продукції, атмосфера закладу, зручність розташування, проведення конкурсів, акцій рекламного характеру. | uk_UA |
dc.description.abstract | The process marketing research the factors of success is considered, namely, acceptable standard of prices, entertaining shows-programs, wide assortment of products, atmosphere of establishment, comfortable location, holding a competition, actions of publicity character, establishments the restaurant economy of Kharkov. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | маркетингове дослідження | uk_UA |
dc.subject | успіх | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | Харків | uk_UA |
dc.subject | marketing research | uk_UA |
dc.subject | success | uk_UA |
dc.subject | restaurant establishments | uk_UA |
dc.subject | Kharkiv | uk_UA |
dc.subject | маркетинговое исследование | uk_UA |
dc.subject | успех | uk_UA |
dc.subject | заведения ресторанного хозяйства | uk_UA |
dc.subject | Харьков | uk_UA |
dc.title | Маркетингове дослідження факторів успіху закладів ресторанного господарства Харкова | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_2_71.pdf | 180.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.