Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19649
Title: | Дослідження рівномірності розподілу дієтичної добавки на основі хелатних комплексів у тістових заготовках |
Authors: | Головко, Т. М. Погожих, М. І. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Головко Т. М., Погожих М. І. Дослідження рівномірності розподілу дієтичної добавки на основі хелатних комплексів у тістових заготовках. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 222-223. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19649 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-222-223.pdf | 180.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.