Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19649
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.date.accessioned2022-12-29T15:23:52Z-
dc.date.available2022-12-29T15:23:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГоловко Т. М., Погожих М. І. Дослідження рівномірності розподілу дієтичної добавки на основі хелатних комплексів у тістових заготовках. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 222-223.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19649-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДослідження рівномірності розподілу дієтичної добавки на основі хелатних комплексів у тістових заготовкахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-222-223.pdf180.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.