Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19649
Название: Дослідження рівномірності розподілу дієтичної добавки на основі хелатних комплексів у тістових заготовках
Авторы: Головко, Т. М.
Погожих, М. І.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Головко Т. М., Погожих М. І. Дослідження рівномірності розподілу дієтичної добавки на основі хелатних комплексів у тістових заготовках. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 222-223.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19649
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_k_18.05.21-2-222-223.pdf180.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.