Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19646
Title: Ін’єктування як спосіб прискорення просолювання рибної сировини
Authors: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Крикуненко, Л. О.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М. П., Головко Т. М., Крикуненко Л. О. Ін’єктування як спосіб прискорення просолювання рибної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 218-219.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19646
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-218-219.pdf143.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.