Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19646
Title: | Ін’єктування як спосіб прискорення просолювання рибної сировини |
Authors: | Головко, М. П. Головко, Т. М. Крикуненко, Л. О. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Головко М. П., Головко Т. М., Крикуненко Л. О. Ін’єктування як спосіб прискорення просолювання рибної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 218-219. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19646 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-218-219.pdf | 143.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.