Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19646
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorКрикуненко, Л. О.-
dc.date.accessioned2022-12-29T15:14:06Z-
dc.date.available2022-12-29T15:14:06Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Головко Т. М., Крикуненко Л. О. Ін’єктування як спосіб прискорення просолювання рибної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 218-219.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19646-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleІн’єктування як спосіб прискорення просолювання рибної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-218-219.pdf143.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.