Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19638
Title: | Використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві продуктів із холестеринознижувальною дією |
Authors: | Дубініна, А. А. Попова, Т. М. Гершун, В. С. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дубініна А. А., Попова Т. М., Гершун В. С. Використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві продуктів із холестеринознижувальною дією. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 209-210. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19638 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-209-210.pdf | 150.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.