Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19616
Назва: Усовершенствование технологии приготовления национального блюда «Сумалак»
Автори: Юлчиева, С. А.
Мамаджанов, Л.
Атаханов, Ш. Н.
Мирабдуллаев, Н. Х.
Абдурасулова, З.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Юлчиева С. А., Мамаджанов Л., Атаханов Ш. Н., Мирабдуллаев Н. Х., Абдурасулова З. Усовершенствование технологии приготовления национального блюда «Сумалак». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 201-202.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19616
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_k_18.05.21-2-201-202.pdf142.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.