Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19616
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЮлчиева, С. А.-
dc.contributor.authorМамаджанов, Л.-
dc.contributor.authorАтаханов, Ш. Н.-
dc.contributor.authorМирабдуллаев, Н. Х.-
dc.contributor.authorАбдурасулова, З.-
dc.date.accessioned2022-12-28T21:00:36Z-
dc.date.available2022-12-28T21:00:36Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЮлчиева С. А., Мамаджанов Л., Атаханов Ш. Н., Мирабдуллаев Н. Х., Абдурасулова З. Усовершенствование технологии приготовления национального блюда «Сумалак». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 201-202.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19616-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleУсовершенствование технологии приготовления национального блюда «Сумалак»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-201-202.pdf142.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.