Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19616
Title: | Усовершенствование технологии приготовления национального блюда «Сумалак» |
Authors: | Юлчиева, С. А. Мамаджанов, Л. Атаханов, Ш. Н. Мирабдуллаев, Н. Х. Абдурасулова, З. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Юлчиева С. А., Мамаджанов Л., Атаханов Ш. Н., Мирабдуллаев Н. Х., Абдурасулова З. Усовершенствование технологии приготовления национального блюда «Сумалак». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 201-202. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19616 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-201-202.pdf | 142.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.