Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19409
Назва: | Вплив мікробних полісахаридів на процес черствіння безклейковинних борошняних виробів |
Автори: | Самохвалова, О. В. Олійник, С. Г. Касабова, К. Р. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Касабова К. Р. Вплив мікробних полісахаридів на процес черствіння безклейковинних борошняних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 115-116. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19409 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-115-116.pdf | 143.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.