Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19409
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самохвалова, О. В. | - |
dc.contributor.author | Олійник, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Касабова, К. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-24T21:16:07Z | - |
dc.date.available | 2022-12-24T21:16:07Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Касабова К. Р. Вплив мікробних полісахаридів на процес черствіння безклейковинних борошняних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 115-116. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19409 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Вплив мікробних полісахаридів на процес черствіння безклейковинних борошняних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-115-116.pdf | 143.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.