Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19408
Title: Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів
Authors: Погарська, В. В.
Погарський, О. С.
Михайлов, В. М.
Павлюк, Р. Ю.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погарська В. В., Погарський О. С., Михайлов В. М., Павлюк Р. Ю. Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 113-114.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19408
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-113-114.pdf142.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.