Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19408
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Погарський, О. С. | - |
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-24T21:12:20Z | - |
dc.date.available | 2022-12-24T21:12:20Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Погарський О. С., Михайлов В. М., Павлюк Р. Ю. Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 113-114. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19408 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-113-114.pdf | 142.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.