Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19334
Title: Розробка соковмісних продуктів, збагачених колагеном
Authors: Верхівкер, Я. Г.
Мірошниченко, О. М.
Павленко, С. І.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Верхівкер Я. Г., Мірошниченко О. М., Павленко С. І. Розробка соковмісних продуктів, збагачених колагеном. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 51-52.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19334
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-51-52.pdf142.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.