Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19334
Название: | Розробка соковмісних продуктів, збагачених колагеном |
Авторы: | Верхівкер, Я. Г. Мірошниченко, О. М. Павленко, С. І. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Верхівкер Я. Г., Мірошниченко О. М., Павленко С. І. Розробка соковмісних продуктів, збагачених колагеном. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 51-52. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19334 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-51-52.pdf | 142.78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.