Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19334
Назва: Розробка соковмісних продуктів, збагачених колагеном
Автори: Верхівкер, Я. Г.
Мірошниченко, О. М.
Павленко, С. І.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Верхівкер Я. Г., Мірошниченко О. М., Павленко С. І. Розробка соковмісних продуктів, збагачених колагеном. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 51-52.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19334
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_k_18.05.21-2-51-52.pdf142.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.