Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19235
Назва: Зберігання харчових продуктів
Автори: Одарченко, Дмитро Миколайович
Карпенко, Зінаїда Павлівна
Татар, Лариса Василівна
Ключові слова: продовольчі товари;харчові продукти;спосіб зберігання;якість продуктів
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Одарченко Д. М., Карпенко З. П.,Татар Л. В. Зберігання харчових продуктів: методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи для студентів, що навчаються за спеціальністю 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 44 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни "Зберігання харчових продуктів" розроблено для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю. Метою самостійної та індивідуальної підготовки є закріплення теоретичних знань студентів, отриманні практичних навичок і розвитку самостійного мислення
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19235
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_ZBERIHANNYA PRODUKTIV_17.pdf591.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.