Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19235
Назва: | Зберігання харчових продуктів |
Автори: | Одарченко, Дмитро Миколайович Карпенко, Зінаїда Павлівна Татар, Лариса Василівна |
Ключові слова: | продовольчі товари;харчові продукти;спосіб зберігання;якість продуктів |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Одарченко Д. М., Карпенко З. П.,Татар Л. В. Зберігання харчових продуктів: методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи для студентів, що навчаються за спеціальністю 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 44 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни "Зберігання харчових продуктів" розроблено для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю. Метою самостійної та індивідуальної підготовки є закріплення теоретичних знань студентів, отриманні практичних навичок і розвитку самостійного мислення |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19235 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_ZBERIHANNYA PRODUKTIV_17.pdf | 591.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.