Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19235
Title: | Зберігання харчових продуктів |
Authors: | Одарченко, Дмитро Миколайович Карпенко, Зінаїда Павлівна Татар, Лариса Василівна |
Keywords: | продовольчі товари;харчові продукти;спосіб зберігання;якість продуктів |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Одарченко Д. М., Карпенко З. П.,Татар Л. В. Зберігання харчових продуктів: методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи для студентів, що навчаються за спеціальністю 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 44 с. |
Abstract: | Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни "Зберігання харчових продуктів" розроблено для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю. Метою самостійної та індивідуальної підготовки є закріплення теоретичних знань студентів, отриманні практичних навичок і розвитку самостійного мислення |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19235 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_ZBERIHANNYA PRODUKTIV_17.pdf | 591.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.