Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19235
Title: Зберігання харчових продуктів
Authors: Одарченко, Дмитро Миколайович
Карпенко, Зінаїда Павлівна
Татар, Лариса Василівна
Keywords: продовольчі товари;харчові продукти;спосіб зберігання;якість продуктів
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Одарченко Д. М., Карпенко З. П.,Татар Л. В. Зберігання харчових продуктів: методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи для студентів, що навчаються за спеціальністю 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 44 с.
Abstract: Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни "Зберігання харчових продуктів" розроблено для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю. Метою самостійної та індивідуальної підготовки є закріплення теоретичних знань студентів, отриманні практичних навичок і розвитку самостійного мислення
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19235
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_ZBERIHANNYA PRODUKTIV_17.pdf591.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.