Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19128
Назва: Вивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз даних
Автори: Аксьонова, О. Ф.
Торяник, Д. О.
Губський, С. М.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Аксьонова О. Ф., Торяник Д. О., Губський С. М. Вивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз даних. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 35-36.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19128
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_k_18.05.21-2-35-36.pdf154.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.