Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19128
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Аксьонова, О. Ф. | - |
dc.contributor.author | Торяник, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Губський, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-22T11:31:06Z | - |
dc.date.available | 2022-12-22T11:31:06Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Аксьонова О. Ф., Торяник Д. О., Губський С. М. Вивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз даних. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 35-36. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19128 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Вивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз даних | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-35-36.pdf | 154.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.