Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19110
Назва: | Дослідження вологозв’язуючої здатності трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиці |
Автори: | Крамаренко, Д. П. Гіренко, Н. І. Дуб, В. В. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Крамаренко Д. П., Гіренко Н. І., Дуб В. В. Дослідження вологозв’язуючої здатності трикомпонентної системи для створення фаршевої маси з м’ясом птиці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 21-22. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19110 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-21-22.pdf | 169.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.