Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18768
Назва: Підготовка менеджерів для сфер торгівлі та ресторанного бізнесу з урахуванням глобальних викликів
Автори: Ткачова, С. С.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Ткачова С. С. Підготовка менеджерів для сфер торгівлі та ресторанного бізнесу з урахуванням глобальних викликів. Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання: матеріали Всеукраїнського науково-практичного вебінару для науково-педагогічних працівників (м. Харків, 22 листопада 2022 року); Харків : ХОГО «Науковий центр дидактики менеджмент-освіти», 2022. С. 122-125.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18768
Розташовується у зібраннях:Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
viebinar_22-11_2022-122-125.pdf163.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.