Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18768
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкачова, С. С.-
dc.date.accessioned2022-12-19T22:13:58Z-
dc.date.available2022-12-19T22:13:58Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТкачова С. С. Підготовка менеджерів для сфер торгівлі та ресторанного бізнесу з урахуванням глобальних викликів. Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання: матеріали Всеукраїнського науково-практичного вебінару для науково-педагогічних працівників (м. Харків, 22 листопада 2022 року); Харків : ХОГО «Науковий центр дидактики менеджмент-освіти», 2022. С. 122-125.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18768-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПідготовка менеджерів для сфер торгівлі та ресторанного бізнесу з урахуванням глобальних викликівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
viebinar_22-11_2022-122-125.pdf163.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.