Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18768
Название: Підготовка менеджерів для сфер торгівлі та ресторанного бізнесу з урахуванням глобальних викликів
Авторы: Ткачова, С. С.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Ткачова С. С. Підготовка менеджерів для сфер торгівлі та ресторанного бізнесу з урахуванням глобальних викликів. Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання: матеріали Всеукраїнського науково-практичного вебінару для науково-педагогічних працівників (м. Харків, 22 листопада 2022 року); Харків : ХОГО «Науковий центр дидактики менеджмент-освіти», 2022. С. 122-125.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18768
Располагается в коллекциях:Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
viebinar_22-11_2022-122-125.pdf163.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.