Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18768
Title: | Підготовка менеджерів для сфер торгівлі та ресторанного бізнесу з урахуванням глобальних викликів |
Authors: | Ткачова, С. С. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Ткачова С. С. Підготовка менеджерів для сфер торгівлі та ресторанного бізнесу з урахуванням глобальних викликів. Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання: матеріали Всеукраїнського науково-практичного вебінару для науково-педагогічних працівників (м. Харків, 22 листопада 2022 року); Харків : ХОГО «Науковий центр дидактики менеджмент-освіти», 2022. С. 122-125. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18768 |
Appears in Collections: | Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
viebinar_22-11_2022-122-125.pdf | 163.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.