Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2311-2320 of 2327 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Аналіз чинників, які визначають харчову та біологічну цінність комбінованих харчових продуктівГіренко, Н. І.; Возняк, О. В.
2019Використання рослинної добавки «Вакаме» в технології хліба оздоровчого призначенняМурликіна, Н. В.; Горбань, В. Г.; Бугайова, А. В.
2019Стан і перспективи створення індустрії фортифікованих продуктів в УкраїніАксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Гончаренко, А. А.
2019Перспективність використання пивної дробини в технології м’ясних напівфабрикатівСімакова, О. О.; Світлична, О. О.
2019Проблеми та перспективи виробництва м’ясопродуктів в УкраїніЯнчева, М. О.; Строменко, А. О.
2019Використання маринадів у виробництві напівфабрикатів із свининиСкуріхіна, Л. А.; Скрипак, В. О.
2019Дослідження методів стабілізації кольору охолодженого м’ясаГринченко, Н. Г.; Топоров, І. Д.
2019Оцінка стану та перспективи розвитку м’ясної промисловостіКрижова, Ю. П.; Деяк, О. С.
2019Визначення якості нових видів молочно-рослинних напоїв для оздоровчого харчуванняДудник, К. В.; Абрамова, Т. С.; Омельченко, М. А.
2019Розробка нових видів молочно-рослинних напоїв для оздоровчого харчуванняДудник, К. В.; Омельченко, М. А.