Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61037
Title: Використання рослинної добавки «Вакаме» в технології хліба оздоровчого призначення
Authors: Бугайова, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Мурликіна, Н. В.
Горбань, В. Г.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бугайова А. В. Використання рослинної добавки «Вакаме» в технології хліба оздоровчого призначення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Мурликіна Н. В., Горбань В. Г. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 97.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61037
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_97.pdf100.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.