Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2291-2300 of 2327 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Розробка технології мафіну Swett San із використанням шеретованого соняшникового насінняЄвлаш, В. В.; Гурікова, І. М.; Лабза, Л. С.
2019Оптимізація процесу екстрагування біоантиоксидантів із порошку чорниціГубський, С. М.; Калугін, О. М.; Коваленко, А. В.
2019Розробка інноваційної технології білкових пастоподібних закусок на основі дрібнодисперсного пюре з горохуПавлюк, Р. Ю.; Котюк, Т. В.; Ткачов, І. Є.
2019Розробка технології соусів-дресингів із кабачків, перцю солодкого болгарського і прянощівПавлюк, Р. Ю.; Котюк, Т. В.; Фоменко, М. А.
2019Розробка молочно-рослинних функціональних напоїв на основі сироватки молочноїПогарська, В. В.; Стуконоженко, Т. А.
2019Перспективи розвитку виробництва органічної продукціїПалій, В. М.; Сторожко, Н. О.
2019Органічні продукти з козячого молокаАбрамова, Т. С.; Тарануха, Н. А.
2019Проблеми та тенденції розвитку в сучасній м’ясопереробній галузіЖелєва, Т. С.; Розуменко, А. Р.; Бойченко, Є. В.; Мошенський, В. Ю.
2019Кріозахисні стабілізаційні системи в технологіях м’ясних заморожених виробівЖелєва, Т. С.; Мошенський, В. Ю.; Розуменко, А. Р.
2019Використання сумішей драглеутворювачів у технологіях м’ясних емульсійних виробівКамсуліна, Н. В.; Мороз, Д. О.