Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61254
Title: Розробка технології соусів-дресингів із кабачків, перцю солодкого болгарського і прянощів
Authors: Фоменко, М. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Котюк, Т. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Фоменко М. А. Розробка технології соусів-дресингів із кабачків, перцю солодкого болгарського і прянощів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Котюк Т. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 170-171.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61254
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_170-171.pdf100.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.