Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61254
Title: | Розробка технології соусів-дресингів із кабачків, перцю солодкого болгарського і прянощів |
Authors: | Фоменко, М. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Павлюк, Р. Ю. Котюк, Т. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Фоменко М. А. Розробка технології соусів-дресингів із кабачків, перцю солодкого болгарського і прянощів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Котюк Т. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 170-171. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61254 |
ISBN: | 978-966-405-473-4 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_170-171.pdf | 100.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.