Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2015
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 2221-2230 of 2289 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
220
221
222
223
224
225
226
...
229
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Перспективи створення напоїв оздоровчого призначення з використанням вітчизняної плодово-ягідної сировини
Горбань, В. Г.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Шумілова, Н. Ю.
2019
Розробка технології дрібнодисперсних добавок із нуту з використанням процесів механолізу
Павлюк, Р. Ю.
;
Котюк, Т. В.
;
Антіпова, К. С.
2019
Зміна біохімічного складу морквяного пюре під час його стерилізації
Самойленко, С. О.
;
Байрачний, В. Б.
;
Яровий, М. В.
;
Прянічніков, Д. І.
2019
Технології та рецептури висушених овочевих наборів для борщів спеціального призначення
Максимова, Н. П.
;
Антіпова, К. С.
2019
Інуліновм існа сировина в технології гарячих со лодких страв для шкільного харчування
Свідло, К. В.
;
Стахова, І. М.
2019
Дослідження стійкості емульсій майонезних соусів, стабілізованих пектином
Упатова, О. І.
;
Рибалка, С. М.
2019
Перспективи використання добавок із чорної смородини в технології маршмелоу
Пілюгіна, І. С.
;
Пилипенко, В. І.
2019
Технологія молочних функціональних напоїв на основі сироватки молочної
Абрамова, Т. С.
;
Азарян, Ю. Б.
2019
Створення емульсій для введення вітаміну D3 в харчові продукти
Аксьонова, О. Ф.
;
Рижкова, С. О.
2019
Експрес-метод виготовлення наносорбетів для здорового харчування із зелених овочів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням рідкого азоту
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
Discover
Author
8
Погарський, О. С.
7
Семенов, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Мельник, М. І.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
5
Бордукова, П. С.
5
Гладкова, О. С.
5
Демченко, Д. С.
5
Жученко, К. О.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
166
2019
Has File(s)
2279
true