Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2221-2230 of 2289 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Перспективи створення напоїв оздоровчого призначення з використанням вітчизняної плодово-ягідної сировиниГорбань, В. Г.; Мурликіна, Н. В.; Шумілова, Н. Ю.
2019Розробка технології дрібнодисперсних добавок із нуту з використанням процесів механолізуПавлюк, Р. Ю.; Котюк, Т. В.; Антіпова, К. С.
2019Зміна біохімічного складу морквяного пюре під час його стерилізаціїСамойленко, С. О.; Байрачний, В. Б.; Яровий, М. В.; Прянічніков, Д. І.
2019Технології та рецептури висушених овочевих наборів для борщів спеціального призначенняМаксимова, Н. П.; Антіпова, К. С.
2019Інуліновм існа сировина в технології гарячих со лодких страв для шкільного харчуванняСвідло, К. В.; Стахова, І. М.
2019Дослідження стійкості емульсій майонезних соусів, стабілізованих пектиномУпатова, О. І.; Рибалка, С. М.
2019Перспективи використання добавок із чорної смородини в технології маршмелоуПілюгіна, І. С.; Пилипенко, В. І.
2019Технологія молочних функціональних напоїв на основі сироватки молочноїАбрамова, Т. С.; Азарян, Ю. Б.
2019Створення емульсій для введення вітаміну D3 в харчові продуктиАксьонова, О. Ф.; Рижкова, С. О.
2019Експрес-метод виготовлення наносорбетів для здорового харчування із зелених овочів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням рідкого азотуПавлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.